Kalendari za 2015-0
Kalendari za 2015-1
Kalendari za 2015-2
Kalendari za 2015-3
Kalendari za 2015-4
Kalendari za 2015-5
Kalendari za 2015-6

Kalendari za 2015

Za 2015. godinu Beoprint je uradio nekoliko zanimljivih kalendara koji će krasiti zidove mnogih domova i stolove mnogih kancelarija.

Kalendari „Predstavljanja“ i „Trke“

U saradnji sa internet portalom bud3.net, Beoprint je pripremio i oštampao dva sjajna kalendara za ljubitelje automobila i trka. Kalendar „Predstavljanja“ je zamišljen kao prikaz zanimljivih i posebnih vozila za kojima će se svako okrenuti na ulici, dok je kalendar „Trke“ retrospektiva auto takmičenja prošle godine, iz Srbije i okruženja.

Kalendi su rađeni digitalnom štampom, na 300g kunstdruku, sa crnom žičanom spiralom za povez. Minimalistički dizajn i izvedba su bili osnovni zahtev.

(pojedinosti: digitalna štampa, SRA3 format, kunstdruk 300g, crna spirala)

Kalendari Avepharm/Vetmedic

Firme Avepharm i Vetmedic su članice „Fine group“, visoko cenjene fabrike humanih i veterinarskih lekova. Kao vrlo uspešne, moderne domaće firme, pravog saradnika su našli u Beoprintu i poverili nam izradu jednog od najbitnijih proizvoda za prezentaciju – kalendara (stonih i zidnih).

Stoni kalendari su na čvrstoj osnovi od lepenke sa kaširanim belim kunstdrukom, a listovi su spojeni belom spiralom. Zidni kalendari su trodelni, na tanjem papiru radi lakšeg otcepljivanja listova.

(pojedinosti: stoni: ofset štampa, osnova od lepenke presvučene kunstdrukom, format 17x17cm, bela spirala; zidni: ofset štampa, format 33x15cm, trodelni+zaglavlje)

  • Kategorije: Digitalna štampa / Kalendari / Ofset štampa / Povez spiralom
  • Klijent: bud3.net, Avepharm, Vetmedic
  • URL: http://www.vetmedic-pharm.com