Diploma i program za takmičenje Davorin Jenko 2015-0
Diploma i program za takmičenje Davorin Jenko 2015-1
Diploma i program za takmičenje Davorin Jenko 2015-2
Diploma i program za takmičenje Davorin Jenko 2015-3

Diploma i program za takmičenje Davorin Jenko 2015

Detalji – diploma i program

Foliotisak/zlatotisak, UV lak

 

Da diploma ne ostane zaturena negde u fioci, pobrinuli su se njen dizajner i Beoprint štamparija. Ova diploma štampana u jarkim bojama, modernog dizajna, ima logo urađen kao foliotisak (zlatotisak) i sigurno će ponosno visiti na zidovima učesnika takmičenja.

Program je istog dizanerskog stila i na koricama ima mat plastifikaciju i UV lak koji već na prvi pogled privlače pažnju i pozivaju na prelistavanje i čitanje.

O takmičenju

Međunarodno takmičenje „Davorin Jenko“ je u proteklih devet godina privuklo pažnju domaće i strane muzičke javnosti svojim profesionalnim, ali otvorenim i fleksibilnim stavom prema muzici, nastojeći da pomiri sukobe u tradicionalnom i modernom pristupu takmičenju među umetnicima svih uzrasta, školske spreme i interesovanja.

Više od 6000 takmičara iz Srbije i inostranstva koji su tokom prethodnih godina učestvovali na takmičenju, stručni žiri sastavljen od vrsnih pedagoga i izvođača iz zemlje i inostranstva, gostoprimljivost domaćina i specifičan način nagrađivanja, govore u prilog organizaciji i sadržaju takmičenja. Ideja organizatora od samog početka bila je da takmičenje bude nezaboravan i sadržajan umetnički i društveni doživljaj.

Podelite sa prijateljima:

  • Kategorije: Foliotisak / Katalozi / Luksuz / Mat plastifikacija / Ofset štampa / Plastifikacija / UV lak / Zlatotisak
  • Klijent: Davorin Jenko, muzička škola
  • URL: http://www.msdjenko.edu.rs/