O našoj firmi

Štamparija Beoprint je osnovana 1989. godine, kao jedna od prvih privatnih štamparija u staroj Jugoslaviji. Stigli smo od garaže porodične kuće do velikog poslovnog prostora, od pravljenja najprostijih proizvoda, sve do usluge "po meri". Dugogodišnje iskustvo uz primenu modernih tehnologija. Zvuči kao dobitna kombinacija, zar ne?

Od velikih, komplikovanih knjiga, do vizit karti, od luksuznih kataloga i reklamnih materijala, do memoranduma, svakom poslu se pristupa sa punom pažnjom. Ako imate gotovo rešenje, rado ćemo ispuniti svaki zahtev. Ako nemate, možete dobiti ideje ili celokupna rešenja od nas. Dizajneri, stručnjaci za proces štampe, mašinisti, knjigovesci, svi se uključuju u planiranje i realizaciju poslova kao vrsni poznavaoci svojih oblasti rada.

Beoprint razni proizvodi

Šta radimo?

Za razliku od većine štamparija koje se bave isključivo masovnom proizvodnjom, kod nas možete dobiti i ručno izrađene, jedinstvene i luksuzne proizvode. Ako niste oduševljeni pozivnicama i čestitkama iz knjižare, menijima koji bolje da su pisani rukom na papiru za burek i volite da stvari koje vas predstavljaju budu urađene sa ukusom, mi smo tu za vas!

Radimo naravno i sve klasične proizvode na papiru, knjige, časopise, kutijice, kese, letke, memorandume, blokove, vizit karte, po vrlo povoljnim cenama i u kratkom roku.

Kako radimo?

Profesionalno, posvećeno, predano. Ofset i digitalno, automatski i ručno, kompjuterski i analogno. Ponosimo se prijateljskom atmosferom i ličnim pristupom svakom poslu. Stručnost i iskustvo se podrazumevaju! Najbolje stvari koje možete da dobijete su najčešće ručno izrađene. Zašto bi promotivni materijal bio izuzetak?

Zašto da izaberete nas?

Zato što želite proizvod koji će se razlikovati od ostalih. Želite kvalitet, ali i povoljne cene. Drugi su odbili da naprave to što ste zamislili kao "nemoguće", ili ne mogu da ispune rok koji imate. Visok nivo kvaliteta i zadovoljstvo klijenata su nam najbitniji.
Prosto - zato što želite nekog ko će štampati za vas kao za sebe.