Kolektivni godišnji odmor u julu

10/07/2020 / Vesti

Na odmoru smo od 13. – 26. jula.

Dragi posetioci, obaveštavamo vas da ćemo od 13-26.7.2020. biti na kolektivnom godišnjem odmoru, zbog zdravlja zaposlenih.

Prvi radni dan nakon odmora će biti ponedeljak, 27. jul.

Vidimo se uskoro!


Uskršnji i prvomajski praznici

18/04/2019 / Vesti

Poštovani klijenti, sadašnji i budući, obaveštavamo vas da zbog uskršnjih i prvomajskih praznika nećemo raditi od petka 26. aprila do 6. maja. Prvi sledeći radni dan biće ponedeljak, 6. maj. Uživajte u praznicima!


Radno vreme tokom leta

09/07/2018 / Vesti

Subotom ne radimo do 1. septembra

Dragi posetioci, obaveštavamo vas o promenama u radnom vremenu štamparije Beoprint u toku letnjeg perioda. Zbog godišnjih odmora, brige o ekologiji (ušteda energije) i lepog vremena nećemo raditi subotom do 1. septembra, sem ako to bude neophodno zbog rokova isporuke. Ukoliko želite da nas posetite u neku od subota pre 3.9.2018, molimo vas da prvo proverite telefonom da li će štamparija biti otvorena.

Kolektivni godišnji u avgustu

Od 6. do 20. avgusta 2018. godine zaposleni štamparije Beoprint će biti na kolektivnom godišnjem odmoru. Molimo vas da sve tekuće poslove i porudžbine isplanirate tako da možemo da ih završimo zaključno sa petkom 3. avgustom.

Hvala na razumevanju,

Vaš Beoprint


Omoti za CD

13/05/2016 / Vesti

Nedavno smo radili dva zanimljiva omota za CD koje želimo da podelimo sa vama, Evrovizijski CD Sanje Vučić (Zaa) i album Ane Ćurčin – Sketches of Belonging. Sanjin ima dva džepa, za knjižicu i cd, a Anin jedan džep i plastični nosač za cd. Ovi omoti za CD su pravi primer kako dobar dizajn i lepe boje mogu da istaknu i proizvode jednostavnih linija i oblika.

Pogledajte i knjižice – cd omote koje smo radili: http://beoprint.rs/portfolio/knjizica-cd-omot/


Problemi sa primanjem poruka poslatih sa „Kontakt“ stranice

17/05/2015 / Vesti

Zbog problema sa mejl serverom, poslednjih dana nam je bilo onemogućeno primanje poruka poslatih sa „Kontakt“ stranice. Ako ste poslali poruku i niko vam nije odgovorio, znajte da je nismo dobili. Problem je sada rešen.

Izvinjavamo se za eventualne pričinjene probleme ili neugodnosti. Znajte da na poruke uvek odgovaramo u što kraćem roku.


April u Beoprintu

Jedna kutijica ne čini proleće. Ali zato gomila njih čini, plus katalozi i cveće.

Na sajmu građevinarstva u Beogradu, firma Legi će se pohvaliti novim ogradama i novim katalozima.

Avepharm ima razne nove proizvode, i divne kutijice za njih.


Sajam turizma 2015 u Beogradu

03/03/2015 / Katalog

Ambasada Republike Indonezije je posle prošlogodišnjeg partnerskog organizovanja Međunarodnog sajma turizma, i ove godine imala vrlo zapažen štand. Promovisala se bogata kultura Indonezije, od najzapadnijeg regiona Ačeha na ostrvu Sumatra, sve od najistočnijeg dela, Papue. Ovogodišnja tema je imala za cilj da proširi potencijale netradicionalnih turističkih destinacija, koje prikazuju bogatstvo naroda, kultura, načina življenja, prirodnih resursa, biodiverziteta flore i faune. Na štandu su bili predstavljeni tradicionalni plesovi Indonezije koje je izvela plesna grupa ambasade Republike Indonezije „Bidadari“.

Dalje →


Nelson Mandela – Div dva veka

23/02/2015 / Izdanja, Knjige
Nelson Mandela - Beoprint štamparija Beograd

Nelson Mandela – Div dva veka je kapitalno delo Momčila Stefanovića, dugogodišnjeg novinara, urednika i spoljnopolitičkog dopisnika listova „Politika ekspres“ i „Politika“, u izdanju Beoprint štamparije. Ne propustite da kupite izvanredno delo, pisano preko 20 godina, po sniženoj ceni, popunjavanjem kontakt forme u dnu strane.

Dalje →


Kalendar za 2015 godinu

23/12/2014 / Vesti
kalendar trke, digitalna štampa - Beoprint štamparija Beograd

Oduševljeni višegodišnjim radom bud3.net portala koji prati automobilizam i sportske discipline koje pod njega potpadaju, rešili smo da vam zajedničkim snagama donesemo dva sjajna kalendara za 2015. godinu.

Dalje →


Štampa je zabavna!

21/11/2014 / Vesti

Kreativna dela zaslužuju da se podele sa drugima.

Zato smo mi, štamparija Beoprint, odlučili da delimo sa vama zanimljive proizvode koji su delo naših ruku, kompjutera i mašina. Pisaćemo o zanimljivim proizvodima koje pravimo, o tehnikama pripreme, štampe i dorade, a biće i objava pojedinačnih i paketa proizvoda sa posebnim cenama.

Pratite nas!